facebook_pixel
Kerstmenu - La Cucina di Georgia
71649
page,page-id-71649,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Menu’ di Natale

1474420480_italy_flat

Il nostro menu ‘ di Natale segue la vera tradizione Italiana, reinterpretando i piatti del buon augurio di molte regioni Italiane. Aspettiamo i nostri ospiti per servire l° aperitivo tra le h.19:00 e le 19:30.

 

1474420504_netherlands_flatOns Kerstmenu volgt de echte Italiaanse traditie. In de gerechten zijn de ‘goede voortekens’ uit verschillende Italiaanse regio’s verwerkt. Wij verwachten u voor het aperitief om 19:00 uur. Het diner zal om 19:30 uur van start gaan.

 

Aperitivo – Aperitief

1474420480_italy_flat

Flut di Prosecco con amuse a sorpresa Natalizia.

 

1474420504_netherlands_flatFlut van Prosecco met een speciale Kerst-amuse.

 


Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Bruschetta di crudo di scampi con pomodorini confit, acciughe Siciliane e basilico.

 

1474420504_netherlands_flatBruschetta met langoustines crudité, gekonfijte cherrytomaten, ansjovis uit Sicilië en basilicum.

 

1474420480_italy_flatPetto di faraona croccante su chutney di sedano, verdure di stagione e olio allo scalogno.

 

1474420504_netherlands_flat

Krokante parelhoenborst op een chutney van selderij, seizoensgroenten en olijfolie van sjalotten.

 


Primi piatti – Tussengerechten

 

1474420480_italy_flatRaviolini del plin ripieni (36 tuorli) di fonduta su crema di burro d’alpeggio e grattata tartufo nero di Norcia.

 

1474420504_netherlands_flatRavioli del plin (huisgemaakte kleine ravioli) gevuld met kaasfondue geserveerd in een crème van alpine-boter en vers geraspte zwarte truffel uit Norcia.

 


Secondo piatto di pesce – Hoofdgerecht vis

 

1474420480_italy_flatBranzino locale, panissa, riduzione di Pigato e carciofi di Sanremo.

 

1474420504_netherlands_flat

Wilde zeebaars, panissa (taartje van kikkererwtenmeel), reductie van Pigato wijn en Ligurische artisjokken.

 

 

Verfrissend

1474420480_italy_flatLo sgroppino di Georgia.

 

1474420504_netherlands_flatDe sgroppino van Georgia.

 


Secondo piatto di carne – Hoofdgerecht vlees

 

 

1474420480_italy_flatFiletto di cervo, foie gras caramellato, cremoso di sedano rapa, melograno e il suo fondo al Recioto.

 

1474420504_netherlands_flat

Hertenfilet, gekarameliseerde foie gras, crème van bleekselderij, granaatappel en fond van Recioto wijn.

 


Dessert

1474420480_italy_flatRivisitazione di un classico dolce natalizio: il panettone.

 

1474420504_netherlands_flatEen herziening van de Italiaanse Kerstklassieker: de panettone.

 

 

Prijs p.p. (aperitief, amuse en 7 gangen diner) (exclusief dranken): € 79,50