facebook_pixel
Menu’ di Capodanno - La Cucina di Georgia
71658
page,page-id-71658,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

 

Menu’ di Capodanno

 

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Bruschetta di crudo di scampi con pomodorini confit, acciughe Siciliane e basilico.

 

1474420504_netherlands_flatBruschetta met langoustines crudité, gekonfijte cherrytomaten, ansjovis uit Sicilië en basilicum.

 
1474420480_italy_flat

Petto di faraona croccante su chutney di sedano, verdure di stagione e olio allo scalogno.

 

1474420504_netherlands_flatKrokante parelhoenborst op een chutney van selderij, seizoensgroenten en olijfolie van sjalotten.

 

Primi piatti – Tussengerechten

 

1474420480_italy_flatRaviolini del plin ripieni (36 tuorli) di fonduta su crema di burro d'alpeggio e grattata tartufo nero di Norcia.

 

1474420504_netherlands_flatRavioli del plin (huisgemaakte kleine ravioli) gevuld met kaasfondue geserveerd in een crème van alpine-boter en vers geraspte zwarte truffel uit Norcia.

 

Secondo piatto – Hoofdgerecht vis

 

1474420480_italy_flatFiletto di cervo, foie gras caramellato, cremoso di sedano rapa, melograno e il suo fondo al Recioto.

 

1474420504_netherlands_flat

Hertenfilet, gekarameliseerde foie gras, crème van bleekselderij, granaatappel en fond van Recioto wijn.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatVariazione di agrumi e bergamotto.

 

1474420504_netherlands_flatVerschillende bereidingen van citrusvruchten met bergamot.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatRivisitazione di un classico dolce natalizio: il panettone.

 

1474420504_netherlands_flatEen herziening van de Italiaanse Kerstklassieker: de panettone.

 

Om 00:00 uur

 

Na 00.00 uur serveert Georgia een Italiaanse Nieuwjaars amuse.

 

Prijs p.p. (exclusief dranken): € 65,-