facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Insalatina di robiola di Roccaverano con frutti di bosco e acciughine di Sicilia.

 

1474420504_netherlands_flatSalade van rabiola di Roccaverano kaas met verse bosvruchten en ansjovis uit Sicilië.

 

1474420480_italy_flatCappesante scottate su crema di piselli con bottarga siciliana.

 

1474420504_netherlands_flat

Licht gebakken coquilles op een crème van doperwten met Siciliaanse mul kuit.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatClassici agnolotti del plin burro e rosmarino con fondo di arrosto di vitello.

 

1474420504_netherlands_flatKlassieke ‘agnolotti del plin’ (huisgemaakte verse pasta) met boter, rozemarijn en fond van gebraden kalf.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatLa nostra milanese: filetto di vitello, animelle di vitello, carciofi e scorzonera al caffé, barbabietola in agrodolce.

 

1474420504_netherlands_flat

Onze herziening van de fameuze 'milanese': gepaneerde kalfshaas en kalfszwezerik, artisjokken en schorseneer gebakken in koffie, rode bieten in zoetzuur.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatTisana: zenzero, cannella e finicchio.

 

1474420504_netherlands_flatKruidenthee: verse gember, kaneel en venkel.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatIl ricordo (al cioccolato) di papà.

 

1474420504_netherlands_flat(Chocolade)ode aan mijn vader.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.