facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Bruschetta di crudo di scampi con pomodorini confit, acciughe Siciliane e basilico.

 

1474420504_netherlands_flatBruschetta met langoustines crudité, gekonfijte cherrytomaten, ansjovis uit Sicilië en basilicum.

 

1474420480_italy_flatPetto di faraona croccante su chutney di sedano, verdure di stagione e olio allo scalogno.

 

1474420504_netherlands_flat

Krokante parelhoenborst op een chutney van selderij, seizoensgroenten en olijfolie van sjalotten.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatRaviolini del plin ripieni (36 tuorli) di fonduta su crema di burro d’alpeggio e grattata tartufo nero di Norcia.

 

1474420504_netherlands_flatRavioli del plin (huisgemaakte kleine ravioli) gevuld met kaasfondue geserveerd in een crème van alpine-boter (Supplement € 5,-: Vers geraspte ‘Il pregiato’ zwarte truffel uit Norcia).

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatSaltimbocca alla Romana moderno.

 

1474420504_netherlands_flat

De moderne Romeinse saltimbocca: Kalfshaas, foie gras, Marsala en seizoensgroenten.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatSorbetto ai frutti della passione, meringa, gelée di bergamotto.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte sorbet van passievrucht, merengue en gelée van bergamot.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatMillefoglie alle mele

 

1474420504_netherlands_flatAppelmillefeuille

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.