facebook_pixel
Georgia's Menu (thuisbezorgd) - La Cucina di Georgia
71813
page,page-id-71813,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Cari amici, Beste gasten,

 

Het restaurant in Haarlem is definitief gesloten.

Maar wees gerust! Dit wordt geen “afscheid” maar een “Arrivederci” (tot ziens) in Amsterdam waar La Cucina di Georgia over enkele maanden een nieuwe culinair-gastronomische ervaring begint! We kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen met onze gebruikelijke professionaliteit, authenticiteit en enthousiasme.

 

Wilt u ons in de tussentijd steunen en thuis genieten van Georgia’s december menu? Van woensdag t/m zondag zijn wij open voor bestellingen via tel. +31 (0)6 1455 6072 (of per mail via georgiakmg@gmail.com). Bestellingen worden uitsluitend bezorgd.

 

Wij ontvangen uw bestellingen graag 24 uur voor de gewenste bezorgdatum. Ons december menu is ook tijdens de feestdagen te bestellen. Wij ontvangen uw bestellingen voor op 24, 25, 26 en 31 december graag uiterlijk 48 uur voor de gewenste bezorgdatum.

De bezorgkosten voor bezorgingen in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Santpoort bedragen €5. Buiten bovenstaand bezorggebied bedragen de bezorgkosten €10.

 

Georgia zorgt er te allen tijde voor dat u instructies krijgt over de wijze waarop gerechten kunnen worden opgediend en/of opgewarmd.

 

NIEUW Chef at home: Georgia komt bij u thuis koken. Neem contact op voor meer informatie.

 

Antipasti – voorgerechten

1474420480_italy_flat

Tartar di cervo, acqua di pomodoro ai profumi mediterranei, chips di topinambur.

 

1474420504_netherlands_flatHerttartaar, saus van tomaat en mediterrane kruiden en chips van aardpeer.

 


1474420480_italy_flatSouffle di groviera e Parmigiano Reggiano, crema di zucca e noccioline tostate.

 

1474420504_netherlands_flat

Souffle van Gruyèrekaas en Parmigiano Reggiano, crème van pompoen en geroosterde hazelnoten.



Secondo piatto di pesce – Vishoofdgerecht

1474420480_italy_flatTriglia, orzo al timo, verdure di stagione e salsa zafferano.

 

1474420504_netherlands_flat

Gebakken rode mul, gerst geparfumeerd met tijm, seizoensgroenten en saffraan saus.

 

 

 

Secondo piatto di carne – Vleeshoofdgerecht

1474420480_italy_flatBrasato al Chianti, risotto ai funghi porcini e verdurine.

 

1474420504_netherlands_flat

Op Piemontese wijze bereide runderstoofpot, wintergroenten en risotto met eekhoorntjesbrood.

 


Dessert

1474420480_italy_flatFlan di pere, mousse di cannella e salsa alla vaniglia.

 

1474420504_netherlands_flatFlan van peer, kaneelmousse en vanillesaus.

 

 

Formaggi (supplement van € 12,-)

1474420480_italy_flatPlateau di cinque formaggi con salsine e crostini.

 

1474420504_netherlands_flatSelectie van vijf kazen met bijpassende sausen en croutons.

 

Prijs p.p. 4 gangen (met vleeshoofdgerecht): € 48

Prijs p.p. 5 gangen (met vlees- en vishoofdgerechten): € 58

 

Geselecteerd door onze sommelier:
  • Fles witte wijn: € 20
  • Fles rode wijn: € 25
  • Fles prosecco: € 22

 

Het is ook mogelijk om een fles wijn van onze uitgebreide wijnkaart te kiezen.