facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
71887
page,page-id-71887,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Georgia’s menu’s

 

3 Gangen Georgia’s menù € 36,95

Alleen mogelijk op zondag, woensdag en donderdag

Wijnarrangement (2 Glazen) € 16,50

 

4 Gangen Georgia’s menù € 45,00

Wijnarrangement (3 Glazen) € 24,50

Wijnarrangement BoB (3 Glazen) € 12,50

 

5 Gangen Menù Degustazione € 55,00

Extra tussengerecht € 10,00 supplement
Extra hoofdgerecht € 10,00 supplement

Wijnarrangement (4 glazen) € 32,00

Wijnarrangement BoB (4 glazen) € 17,50

 

Kaasplateau met selectie van sausjes € 15,00

 Kaasplateau ipv zoete dessert € 8,00

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Allergieën, dieëten of andere bijzonderheden? Geef deze tijdig door aan onze gastheer/vrouw. Georgia zal hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

*De gerechten in onze menu’s wijzigen om de (circa) 60 dagen. Nieuwe gerechten die aansluiten bij het nieuwe seizoen en de nieuwe trends.

Bij de bereiding van onze gerechten en bij de proeverijen wordt uitsluitend extra vergine olijfolie gebruikt. Geïmporteerd en geselecteerd door Carlo Trobia (www.olijfolien.nl).

 

Menu september-oktober 2020

 

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Fonduta di pecorino di fossa, tuorlo marinato, tartufo nero e crostini.

 

1474420504_netherlands_flatFondue van pecorino di fossa kaas, gemarineerde eierdooier, verse zwarte truffel en
croutons.

 

 

 

1474420480_italy_flatCapesante, schiuma di patate, barbabietole, chips di topinambur e bagna cauda.

 

1474420504_netherlands_flat

Coquilles, schuim van aardappel, rode bieten, chips van aardpeer en bagna cauda.

 

 

 


Primi piatti – Tussengerechten

 

1474420480_italy_flatCappellacci tirati a mano, melanzane, bufala, pomodoro, crumble di parmigiano.

 

1474420504_netherlands_flat

Huisgemaakte cappellacci gevuld met aubergine, geserveerd met buffelmozzarella,
tomaat en crumble van parmigiano.

 

 


Secondi piatti – Hoofdgerechten

 

1474420480_italy_flatLa mia interpretazione del filetto alla Rossini.

 

1474420504_netherlands_flat

Mijn herziening van de ‘filetto alla Rossini’.

 

 


Dessert

1474420480_italy_flatMousse al cioccolato, gelato alle noccioline, bavarese alle castagne e salsa
all’arancia.

 

1474420504_netherlands_flatChocolademousse, hazelnootijs, bavarois van kastanjes en sinaasappelsaus.


 


 

Dieetwensen? Geef deze alstublieft tijdig door.