Georgia’s menu’s
3 Gangen Georgia’s menù € 36,95
Alleen mogelijk op zondag, woensdag en donderdag
Wijnarrangement (2 Glazen) € 16,50
4 Gangen Georgia’s menù € 45,00
Wijnarrangement (3 Glazen) € 24,50
Wijnarrangement BoB (3 Glazen) € 12,50
5 Gangen Menù Degustazione € 55,00
Extra tussengerecht € 10,00 supplement
Extra hoofdgerecht € 10,00 supplement
Wijnarrangement (4 glazen) € 32,00
Wijnarrangement BoB (4 glazen) € 17,50
Kaasplateau met selectie van sausjes € 15,00
Kaasplateau ipv zoete dessert € 8,00
Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Allergieën, dieëten of andere bijzonderheden? Geef deze tijdig door aan onze gastheer/vrouw. Georgia zal hier zo veel mogelijk rekening mee houden.
*De gerechten in onze menu’s wijzigen om de (circa) 60 dagen. Nieuwe gerechten die aansluiten bij het nieuwe seizoen en de nieuwe trends.
Bij de bereiding van onze gerechten en bij de proeverijen wordt uitsluitend extra vergine olijfolie gebruikt. Geïmporteerd en geselecteerd door Carlo Trobia (www.olijfolien.nl).
Menu september-oktober 2020
Antipasti – voorgerechten
Fonduta di pecorino di fossa, tuorlo marinato, tartufo nero e crostini.
Fondue van pecorino di fossa kaas, gemarineerde eierdooier, verse zwarte truffel en
croutons.
Capesante, schiuma di patate, barbabietole, chips di topinambur e bagna cauda.
Coquilles, schuim van aardappel, rode bieten, chips van aardpeer en bagna cauda.
Primi piatti – Tussengerechten
Cappellacci tirati a mano, melanzane, bufala, pomodoro, crumble di parmigiano.
Huisgemaakte cappellacci gevuld met aubergine, geserveerd met buffelmozzarella,
tomaat en crumble van parmigiano.
Secondi piatti – Hoofdgerechten
La mia interpretazione del filetto alla Rossini.
Mijn herziening van de ‘filetto alla Rossini’.
Dessert
Mousse al cioccolato, gelato alle noccioline, bavarese alle castagne e salsa
all’arancia.
Chocolademousse, hazelnootijs, bavarois van kastanjes en sinaasappelsaus.
Dieetwensen? Geef deze alstublieft tijdig door.