facebook_pixel
Kerstmenu - La Cucina di Georgia
71649
page,page-id-71649,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Menu’ di Natale

1474420480_italy_flat

Il nostro menu ‘ di Natale segue la vera tradizione Italiana, reinterpretando i piatti del buon augurio di molte regioni Italiane. Aspettiamo i nostri ospiti per servire l° aperitivo tra le h.19:00 e le 19:30.

 

1474420504_netherlands_flatOns Kerstmenu volgt de echte Italiaanse traditie. In de gerechten zijn de ‘goede voortekens’ uit verschillende Italiaanse regio’s verwerkt. Wij verwachten u voor het aperitief om 19:00 uur. Het diner zal om 19:30 uur van start gaan.

 

Aperitivo – Aperitief

1474420480_italy_flat

Flut di Prosecco con amuse a sorpresa Natalizia.

 

1474420504_netherlands_flatFlut van Prosecco met een speciale Kerst-amuse.

 


Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Insalatina tiepida di astice, verdurine di stagione e bagna cauda.

 

1474420504_netherlands_flatLauwwarme kreeftensalade, seizoensgroenten en bagna cauda.

 

1474420480_italy_flatFonduta di pecorino di fossa, ovetto e grattata di tartufo bianco.

 

1474420504_netherlands_flat

Fondue van pecorino di fossa kaas, eitje en verse witte truffel.

 


Primi piatti – Tussengerechten

 

1474420480_italy_flatAgnolotti del plin saltati nel burro di alpeggio e il fondo di arrosto.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte agnolotti del plin (vers gevulde pasta) gevuld met verschillende
vleessoorten, geserveerd in een crème van boter uit de Alpen en fond van gebraden
vlees.

 


Secondo piatto di pesce – Hoofdgerecht vis

 

1474420480_italy_flatMerluzzo, schiuma di patate, polvere di olive Taggiasche, pomodorino confit e pesto
di finocchietto.

 

1474420504_netherlands_flat

Kabeljauw, aardappelschuim, poeder van Taggiasche olijven, gekonfijte tomaat en
pesto van dille.


Secondo piatto di carne – Hoofdgerecht vlees

 

 

1474420480_italy_flatSella di cervo, crema di barbabietole, scorzonera al vino rosso, zucca, melogano e
aria di birra scura.

 

1474420504_netherlands_flat

Hertenrug, crème van rode biet, schorseneer in rode wijn, pompoen, granaatappel
en schuim van bokbier.

 


Dessert

1474420480_italy_flatScomposizione del torrone.

 

1474420504_netherlands_flatOnze noganamaak.

 

 

Prijs p.p. (aperitief, amuse en 6 gangen diner) (exclusief dranken): € 82,50