facebook_pixel
Kerstmenu - La Cucina di Georgia
71649
page,page-id-71649,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Menu’ di Natale

1474420480_italy_flat

Il nostro menu ‘ di Natale segue la vera tradizione Italiana, reinterpretando i piatti del buon augurio di molte regioni Italiane. Aspettiamo i nostri ospiti per servire l° aperitivo tra le h.19:00 e le 19:30.

 

1474420504_netherlands_flatOns Kerstmenu volgt de echte Italiaanse traditie. In de gerechten zijn de ‘goede voortekens’ uit verschillende Italiaanse regio’s verwerkt. Wij verwachten u voor het aperitief om 19:00 uur. Het diner zal om 19:30 uur van start gaan.

 

Aperitivo – Aperitief

1474420480_italy_flat

Flut di Prosecco con amuse a sorpresa Natalizia.

 

1474420504_netherlands_flatFlut van Prosecco met een speciale Kerst-amuse.

 


Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Capesante su crema di topinambur, bagna cauda e tartufo bianco.

 

1474420504_netherlands_flatCoquilles op crème van aardpeer, bagna cauda en verse witte truffel.

 

1474420480_italy_flatFaraona, chutney di sedano, verdurine di stagione, olio allo scalogno.

 

1474420504_netherlands_flat

Op lage temperatuur gegaarde parelhoen, chutney van bleekselderij, seizoensgroenten en sjalottenolie.

 


Primi piatti – Tussengerechten

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripieno di pecorino Primo Fiore Sardo, crema di pere, polvere di caffé e noccioline tostate.

 

1474420504_netherlands_flatCappellacci (huisgemaakte verse pasta) gevuld met pecorino Primo Fiore Sardo, crème van peer, koffiepoeder en geroosterde hazelnoten.

 


Secondo piatto di pesce – Hoofdgerecht vis

 

1474420480_italy_flatFiletto di branzino selvaggio, panissa croccante, carciofi di Sanremo e riduzione di Vermentino Ligure.

 

1474420504_netherlands_flat

Wilde zeebaarsfilet, krokante panissa (kikkererwtenmeel), artisjokken uit Sanremo en saus van Vermentino wijn uit Ligurië.


Secondo piatto di carne – Hoofdgerecht vlees

 

 

1474420480_italy_flatSaltimbocca alla romana: filetto di vitello, foie gras caramellato, chips di prosciutto di
Parma, parmentier, cipolla rossa, salsa al Marsala.

 

1474420504_netherlands_flat

Herziening van de Romeinse saltimbocca: kalfshaas, gekarameliseerde foie gras,
chips van parmaham, parmentier crème, rode ui en saus van Marsala wijn.

 


Dessert

1474420480_italy_flatMordi croccante agli agrum.

 

1474420504_netherlands_flatKnapperige combinatie van citrusvruchten.

 

 

Prijs p.p. (aperitief, amuse en 6 gangen diner, exclusief dranken): € 82,50