facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Capesante, crostini di polenta, schiuma di peperoni e cappuccio marinato.

 

1474420504_netherlands_flatGebakken coquilles, krokante polenta, paprikaschuim en gemarineerde rode kool.

 

1474420480_italy_flatBattuta di cervo al coltello, raviolo fritto con erbette e ricotta e distillato di pomodoro dai sentori mediterranei.

 

1474420504_netherlands_flat

Herttartaar met tomaat, mediterrane geuren en een gefrituurde raviolo gevuld met ricotta en spinazie.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripieni di pecorino Toscano, crema di pere, polvere di caffe' e noccioline tostate.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte “cappellacci” (vers gevulde pasta) gevuld met Toscaanse pecorinokaas, crème van peer, koffiepoeder en geroosterde hazelnoten.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatGuancia di vitello brasata al vino rosso, polenta bianca, sedano, carotine e scalogno.

 

1474420504_netherlands_flat

Kalfswang gebraden in rode wijn, witte polenta, selderij, worteltjes en sjalot.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatGelato al miele di castagno, ricotta bio, tartufo nero di Norcia e balsamico.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte honingijs, biologische ricotta, zwarte truffel uit Norcia en balsamico.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatMordi croccante agli agrumi.

 

1474420504_netherlands_flatKnapperige bite van citrusvruchten.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.