facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Insalatina di robiola di Roccaverano con frutti di bosco e acciughine di Sicilia.

 

1474420504_netherlands_flatSalade van rabiola di Roccaverano kaas met verse bosvruchten en ansjovis uit Sicilië.

 

1474420480_italy_flatCappesante scottate su crema di piselli con bottarga siciliana.

 

1474420504_netherlands_flat

Licht gebakken coquilles op een crème van doperwten met Siciliaanse mul kuit.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatClassici agnolotti del plin burro e rosmarino con fondo di arrosto di vitello.

 

1474420504_netherlands_flatKlassieke ‘agnolotti del plin’ (huisgemaakte verse pasta) met boter, rozemarijn en fond van gebraden kalf.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatFiletto di manzo con verdurine di stagione, cialda di parmigiano ed il suo fondo.

 

1474420504_netherlands_flat

Gebakken ossenhaas met voorjaarsgroenten, wafeltje van parmigiano en eigen fond.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatSorbetto al mandarino con crumble e schiuma di miele e zenzero.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte sorbet van mandarijn met honing-gember schuim en crumble.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatIl ricordo (al cioccolato) di papà.

 

1474420504_netherlands_flat(Chocolade)ode aan mijn vader.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.