facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Insalatina di scampi al vapore, verdurine di stagione e bagna cauda.

 

1474420504_netherlands_flatSalade van gestoomde langoustines, seizoensgroenten en bagna cauda.

 

1474420480_italy_flatAnimelle di vitello croccanti, barbabietole in agrodolce e profumo di timo limonato.

 

1474420504_netherlands_flat

Krokante kalfszwezerik, rode bieten in zoetzuur en citroentijm.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatOssobuco alla milanese: cappellacci in pasta di zafferano ripieni di ossobuco, scorzette di limone, aglio dolce, clorofilla di prezzemolo.

 

1474420504_netherlands_flatHerziening van de ‘ossobuco alla Milanese’: huisgemaakte cappellacci (vers gevulde pasta) van saffraan, gekarameliseerde citroenschil, zoete knoflook en chlorofyl van peterselie.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatQuaglia cotta a bassa temperatura, foie gras caramellato, orzo risottato, albicocche, ribes e asparagi bianchi.

 

1474420504_netherlands_flat

Op lage temperatuur gegaarde kwartel, gekarameliseerde foie gras, gerst-risotto, abrikozen, ribes en witte asperges.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatIl mio tiramisù.

 

1474420504_netherlands_flatGeorgia’s tiramisù.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.