facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

In de maanden januari, februari en maart serveert Georgia een selectie van haar
‘signature dishes’: de 5 best ontvangen gerechten van de afgelopen 8 jaar.

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Calamaretti ripieni di bufala, con pomodoro e chips di melanzana.

 

1474420504_netherlands_flatInktvisjes gevuld met mozzarella en geserveerd met tomaat en chips van aubergine.

 

1474420480_italy_flatFaraona, chutney di sedano, verdurine di stagione, olio allo scalogno.

 

1474420504_netherlands_flat

Op lage temperatuur gegaarde parelhoen, chutney van bleekselderij, seizoensgroenten en sjalottenolie.

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripieno di pecorino Primo Fiore Sardo, crema di pere, polvere di caffé e noccioline tostate.

 

1474420504_netherlands_flatCappellacci (huisgemaakte verse pasta) gevuld met pecorino Primo Fiore Sardo, crème van peer, koffiepoeder en geroosterde hazelnoten.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatSaltimbocca alla romana: filetto di vitello, foie gras caramellato, chips di prosciutto di Parma, parmentier, cipolla rossa, salsa al Marsala.

 

1474420504_netherlands_flat

Herziening van de Romeinse saltimbocca: kalfshaas, gekarameliseerde foie gras, chips van parmaham, parmentier crème, rode ui en saus van Marsala wijn.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatMordi croccante agli agrumi.

 

1474420504_netherlands_flatKnapperige combinatie van citrusvruchten.

 

 

Let op: U kunt geen gerechten vervangen of gangen wijzigen; dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’ serveert La cucina di Georgia desgewenst ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw verstrekt u hier graag meer informatie over.