facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Merluzzo cotto a bassa temperatura, schiuma di patate, polvere di olive taggiasche clorofilla al basilico.

 

1474420504_netherlands_flatOp lage temperatuur gegaarde kabeljauw, schuim van aardappel, poeder van taggiasche olijven en chlorofyl van basilicum.

 

1474420480_italy_flatTartar di filetto di vitello, asparagi, sbrisolona di parmigiano, salsa yoghurt piccante e uovo pochè.

 

1474420504_netherlands_flat

Kalfstartaar geserveerd met asperges, ‘sbrisolona’ van Parmezaanse kaas, pikante yoghurtsaus en gepocheerd ei.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flat‘L Amatriciana: agnolotti del plin ripieni di pecorino di fossa, salsa di pomodoro, cipolla rossa e guanciale croccante.

 

1474420504_netherlands_flatHerziening van de Romeinse Amatriciana: agnolotti (vers huisgemaakte gevulde pasta) gevuld met pecorino di fossa kaas, saus van tomaat, rode ui en krokante ‘guanciale’.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatFiletto di manzo e il suo fondo, funghi porcini, animella di vitello al burro e timo, zucca, crocchetta di patate al parmigiano.

 

1474420504_netherlands_flat

Ossenhaas geserveerd met eigen fond, eekhoorntjesbrood, kalfszwezerik in boter en tijm, pompoen en aardappelkroket met Parmezaanse kaas.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatIn ricordo del mio papà: rivisitazione della Sachertorte.

 

1474420504_netherlands_flatEén van mijn (vele) herinneringen aan mijn vader: een (voorzichtige) modernisering van zijn Sachertorte.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.