facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Sgombro marinato e giardiniera di verdurine di stagione e frutta.

 

1474420504_netherlands_flatVers gemarineerde makreel met ingelegde seizoensgroenten en fruit.

 

1474420480_italy_flatFritto di acciughe, insalata di fagiolini, cipolle rosse e salsa di rafano.

 

1474420504_netherlands_flat

Gefrituurde verse ansjovis, sperziebonen, rode ui en saus van mierikswortel.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripeni di melanzane affumicate, siero di bufala e gelée di pomodorini.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte ‘cappellacci’ (vers gevulde pasta) gevuld met gerookte aubergines,
crème van buffelmozzarella en gelée van tomaat.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatFiletto di vitello scottato su parmentier di patate , peperoni rossi e salsa verde.

 

1474420504_netherlands_flat

Gebakken kalfshaas op aardappel-parmentier, rode paprika en groene saus uit Piemonte.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatMillefoglie ai frutti di bosco.

 

1474420504_netherlands_flatMillefeuille met busvruchten.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.