facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Tonno tonnato: filetto di tonno scottato, salsa tonnata e verdurine di stagione in agrodolce.

 

1474420504_netherlands_flatTonno tonnato: zacht gegrilde tonijn, tonnato saus en seizoensgroenten in zoetzuur.

 

1474420480_italy_flatFonduta di pecorino di fossa, tuorlo marinato e tartufo nero Umbro.

 

1474420504_netherlands_flat

Fondue van pecorino di fossa kaas, gemarineerd eigeel en verse zwarte truffel uit Umbrië.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatLa cassoeula Milanese: cappellacci verdi ripieni di verza su crema di scalogni, chips di pancetta.

 

1474420504_netherlands_flatEen herziening van de ‘cassoeule’ Milanese: cappellacci (huisgemaakte vers gevulde pasta) gevuld met savooikool op een crème van sjalotten en chips van pancetta.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatPetto d’anatra, frutti di bosco, frutta secca sabbiata, sedano rapa e fondo di vino rosso.

 

1474420504_netherlands_flat

Eendenborst, bosvruchten, zoet-zoute noten, knolselderij en fond van rode wijn.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatZuppetta di frutta esotica e sorbetto al frutto della passione.

 

1474420504_netherlands_flatKoude soep van exotisch fruit met huisgemaakte sorbet van passievrucht.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatIl nostro strudel.

 

1474420504_netherlands_flatGeorgia’s strudel.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.