facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Triglia su crema di radice di prezzemolo, finocchi, chips di pastinak e crema allo zafferano.

 

1474420504_netherlands_flatRode mul op een crème van peterseliewortel, venkel, chips van pastinaak en saus van saffraan.

 

1474420480_italy_flatCruda di vitello al coltello, rosso d’uovo marinato, barbabietola, aspargi verdi, cavolfiore, bagna cauda e panissa croccante.

 

1474420504_netherlands_flat

Vers gesneden kalfstartaar met gemarineerde dooier, rode biet, groene asperges, bloemkool, Piemontese bagna cauda en Ligurische krokante panissa.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatRivisitazione della parmigiana: cappellacci ripieni di pomodoro su crema di bufala, croccante di melanzane e clorofilla al basilico.

 

1474420504_netherlands_flatEen herziening van de Napolitaanse parmigiana: huisgemaakte cappellacci (vers gevulde pasta) gevuld met tomaat, crème van buffelmozzarella, krokant van aubergines en chlorofyl van basilicum.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatFiletto di tonno, marmellata di cipolle rosse,, foie gras, pesche caramellate, mandorle d’Avola e riduzione di Nero d’Avola.

 

1474420504_netherlands_flat

Gebakken tonijnfilet, marmelade van rode ui, foie gras, gekarameliseerde perziken, amandelen uit Avola (Sicilië) en saus van Nero d’Avola wijn.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatMele….Mele….Mele.

 

1474420504_netherlands_flatAppel….Appelll….Appelllll.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatTorta al formaggio con frutti rossi.

 

1474420504_netherlands_flatCheesecake met bosvruchten.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.