facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Calamaretti ripieni di pecorino Pugliese su crema di cavolfiore, polvere di olive Taggiasche e clorofilla di prezzemolo.

 

1474420504_netherlands_flatInktvisjes gevuld met pecorinokaas uit Puglia op een crème van bloemkool, poeder van Taggiasche olijven en chlorofyl van peterselie.

 

1474420480_italy_flatMillefoglie di funghi misti, salsiccia di Cinta Senese sbriciolata e crema di Parmigiano Reggiano.

 

1474420504_netherlands_flat

Millefeuille van seizoenspaddenstoelen, gekruimelde Cinta Senese saucijs en crème van Parmigiano Reggiano.

 

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripieni di patate su crema di zucca e funghi porcini freschi.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte “cappellacci” (vers gevulde pasta) gevuld met aardappel, op een crème van pompoen en verse eekhoorntjesbrood.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatRivisitazione del classico filetto alla Rossini: filetto, foie gras, tartufo nero, pere caramellate e spinaci.

 

1474420504_netherlands_flat

Herziening van de klassieke 'Filetto Rossini': gebakken ossenhaas, foie gras, zwarte truffel, gekarameliseerde peer en spinazie.

 

Pre Dessert

 

1474420480_italy_flatSorbetto di barbabietola e rafano, crumble di cannella e frappé di zabaglione.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte sorbet van rode bieten en mierikswortel, crumble van kaneel en frappé van sabayon.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatMousse di noccioline Piemontesi, gelato alle castagne, castagnaccio e crema di Gran Marnier.

 

1474420504_netherlands_flatMousse van hazelnoten uit Piemonte, huisgemaakte kastanje-ijs, ‘castagnaccio’ (typische kastanjetaart uit Liguria) en crème van Gran Marnier.

 

 

Let op: Helaas kunt u geen gerechten vervangen of gangen wijzigen uit dit menu, dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’s’ serveert La cucina di Georgia ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw kan u hier over verdere informatie verstrekken.