facebook_pixel
Georgia's Menu - La Cucina di Georgia
3260
page,page-id-3260,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Antipasti – voorgerechten

 

1474420480_italy_flat

Capesante, topinambur, bagna cauda, asparagi di mare, croccante di pan brioche alla barbabietola.

 

1474420504_netherlands_flatGebakken coquilles, aardpeer, bagna cauda, zeekraal, krokant van briochebrood van rode bieten.

 

1474420480_italy_flatFonduta di pecorino di fossa, tuorlo marinato e grattata di tartufo nero di Norcia.

 

1474420504_netherlands_flat

Fondue van pecorino di fossa kaas, gemarineerde eidooier en verse zwarte truffel uit Norcia.

Primo piatto

 

1474420480_italy_flatCappellacci ripieni di anatra, foie gras scaloppato, chips di cavolo nero e il fondo bruno.

 

1474420504_netherlands_flatHuisgemaakte ‘cappellacci’ (huisgemaakte gevulde pasta) gevuld met eend, gebakken foie gras, chips van ‘cavolo nero’ en fond.

 

Secondi piatto – Hoofdgerecht

 

1474420480_italy_flatSchiena di cervo e il suo fondo al Chianti, barbabietola, zucca, melograno, scorzonera, schiuma di birra nera.

 

1474420504_netherlands_flat

Hertenrug met fond van Chianti, rode biet, pompoen, granaatappel, schorseneer en schuim van bokbier.

 

Dessert

 

1474420480_italy_flatBanana spritz.

 

1474420504_netherlands_flatBanana spritz.

 

 

Let op: U kunt geen gerechten vervangen of gangen wijzigen; dit is een maandelijks vast menu. Bij ‘Georgia’s menù’ serveert La cucina di Georgia desgewenst ook een wijnarrangement. Onze gastheer/gastvrouw verstrekt u hier graag meer informatie over.