facebook_pixel
Over La Cucina di Georgia - La Cucina di Georgia
166
page,page-id-166,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

La Cucina di Georgia

“Giorgio mio papa, il mio grande maestro” “Giorgio mijn vader, mijn grote leermeester”

Liguria! Liguria! De plek waar mijn herinneringen het sterkst zijn.

 

Ik weet nog zo goed dat mijn vader en ik naar de haven gingen om daar verse vis te halen. Snel door naar de markt om groenten, specerijen en kruiden van het land te kopen. Later op de dag zat ik daar als 4-jarig meisje betoverd op een krukje te kijken naar hoe mijn vader van pure producten de lekkerste gerechten wist te bereiden.

 

Na mijn kookschool “La cucina di Georgia” begin ik nu mijn “Ristorante La cucina di Georgia”. Hier kunt u mijn passie voor de Italiaanse keuken ontdekken op een sfeervolle en unieke Haarlemse locatie!

 

Ik nodig u van harte uit om te komen proeven van de pure extra vergine olijfolie, de pasta van Gragnano, de Carnaroli-rijst, het heerlijke vlees en de biologische groenten en fruit! Voeg daar nog de handgemaakte pasta en de zelfgemaakte broden bij en u ervaart de op en top smaakvolle Italiaanse keuken!

 

Buon appetito en welkom in onze familie!

20120321-_mg_3176
20120321-_mg_4825